اين نان پيچدار که کرم شکلاتي اشتهابرانگيزي در مرکز آن جا خوش کرده چيزي نيست جز «کروسان». اگر از کيکهاي تکراري خسته شدهايد بهتر است کروسان را امتحان کنيد. کروسان در ابتدا در فرانسه تهيه شد و بعد در همه جهان طرفدار پيدا کرد. نرم و ترد و بودن و مزه شيريني ملايم کروسان در محبوبيت آن تاثير زيادي داشته است. «پچ پچ» يکي از اولين برندهايي بود که کروسان را روانه بازار کرد.
کروسان انرژيبخش است با اين حال خيلي سنگين نيست. به دليل اين انرژي زياد، شما ميتوانيد کروسان را به عنوان صبحانه در کنار چاي، به تنهايي يا با شير و آبميوه ميل کنيد. دستور تهيه جديد کروسان شکلاتي پچ پچ به صورتي است که با گاز اول به شکلات ميرسيد! اگر طرفدار پروپاقرص شکلات هستيد بايد بدانيد ترکيب شکلات با نان کروسان را حتما دوست خواهيد داشت.